Welkom op mijn Blog

Hallo en Welkom!

Welkom op mijn Blog over "Stuff I am Keen on" : allerlei dingen en gebeurtenissen waar ik enthousiast over ben.

Mijn naam is Rolando de Mik en ik woon in Amsterdam. Alleen al over die stad kun je drie blogs vol schrijven, dus dat onderwerp zal zeker regelmatig voorbij komen. Tja, en als ik Amsterdam zeg, dan zeg ik natuurlijk ook Ajax. Het was een teleurstellend seizoen, waarover ik weinig woorden vuil zal maken. Volgend seizoen wordt beter. Daarvan ben ik overtuigd.

amsterdamWaar ik verder nog over ga schrijven? Persoonlijke dingen. Dingen die ik beleef op mijn werk of in de stad. En natuurlijk de laatste nieuwtjes die ik oppik via de computerclub waar ik lid van ben.

Je merkt al, het wordt een beetje van alles. Ik hoop dat het gewoon een leuk Blog wordt, en dat je af en toe eens langs komt om mijn berichten te lezen.

Voel je ook vrij om je reactie achter te laten, of stuur me een emailtje met het formulier op de contact pagina. Als ik mijn email adres hier vermeld, dan zit mijn Inbox binnenkort helemaal vol met ongewenste berichten šŸ™‚

Tot binnenkort

Rolando

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *