Mijn lijf heeft beweging nodig…

Druk, druk, druk! Dat gevoel kennen we allemaal wel. Bij mij loopt het nu de spuigaten uit. Ik kom nergens meer aan toe, alleen maar werk en verplichtingen.

Vorige week heb ik de de beslissing genomen om daar wat aan te gaan doen, want ik heb echt het gevoel dat de balans uit mijn leven weg is. Dus ik neem meer tijd voor mezelf en ik ga sporten. Niet zomaar een beetje joggen, maar echt met goede en persoonlijke begeleiding van iemand die weet waar hij het over heeft. Iemand die mij kan helpen om weer evenwicht in mijn leven te krijgen.

Van een collega kreeg ik het adres van Train2release een personal trainer in Haarlem. Die collega traint daar al ruim een jaar en hij is super tevreden. Faziel, de trainer bij Train2release heeft vorig jaar de reward "Topper in de regio" gewonnen, dus dat schept vertrouwen.

Maandag de 17e ga ik er heen voor een proefles. Ik hoop dat ik daarna nog energie over heb om te schrijven hoe het bevallen is. šŸ™‚

Rolando

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *