Ik heb een nieuwe baan!

Aanstaande maandag ga ik beginnen bij mijn nieuwe werkgever. Super spannend natuurlijk, zeker omdat het mijn eerste, echte 'niet tijdelijke' baan is, tenminste ik hoop van harte dat het niet van tijdelijke aard is.

Na mijn studietijd heb ik allerlei baantjes gehad, meestal ver onder mijn niveau. In mijn middelbareschooltijd was ik al aan het vakkenvullen bij een groot grutter, en na mijn studie werd het niet veel beter.

Post bezorgen, pakket diensten. Als dat soort werk heb ik gedaan. Zo af en toe kreeg ik via een bekend uitzendbureau een baantje als manusje-van-alles bij een accountants kantoor. Daar wilde ik graag werken, dus dan pak je dat aan. Maar in die paar maanden dat je er rondloopt, laten ze je bij zo'n administratiekantoor echt niet de interessante dingen doen. 

Maar dat verandert nu allemaal. Maandag ga ik beginnen bij administratiekantoor In Balans in Zaandam. Een nieuwe vestiging, dus we zitten er met een klein team onder leiding van een ervaren accountant. Dat betekent dus ook dat er van alles voorbij gaat komen. Gelukkig heb ik goede daarover goede afspraken kunnen maken en krijg ik de gelegenheid alles op te pakken. Zo kan ik ook advies gesprekken bijwonen, met de bedoeling om dat later zelf te gaan doen. Ik krijg dus echt een training-on-the job. 

Je merkt wel, ik ben super enthousiast, en daarom schrijf ik er over op mijn blog. Dat doe ik eigenlijk veel te weinig. 

Ik beloof beterschap.

Rolando

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *